Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Hvad er cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Anvendte cookies
Websitet indeholder cookies med følgende overordnede formål:

Ydeevne

Anvendes til overvågning af websitets performance på tværs af mobil og web, så vi kan måle og forbedre ydeevnen på websitet.

Statistik

Disse cookies gør det muligt at overvåge trafik på sol.dk. De hjælper os med at identificere de mest populære sider, hvilket vi kan bruge til at forbedre brugeroplevelsen på sol.dk. Den information disse cookies indhenter er alt sammen aggregeret, hvilket betyder, at det hele er anonymt, da vi udelukkende er interesseret i brugsmønstre til forbedring af oplevelsen for samtlige brugere.

Du kan finde en udførlig specifikation af samtlige cookies her.

Sletning af cookies
Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her. 
Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Samtykke
Du vil blive adspurgt om samtykke for brug af ovenstående cookies, når du besøger vores website. Denne accept vil blive husket og du skal dermed ikke foretage dette valg næste gang du besøger siden.

Hvis du skulle fortryde dine valg, og vil tilbagetrække dit samtykke for vores brug af cookies, så kan du kontakte os. Henvendelse herom kan ske via info@cm-consult.com.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold eller hvis du benytter vores kontaktformular.

Typer af oplysninger
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn og e-mail. Det vil være i forbindelse med vores kontaktformular.

Formål
Personoplysninger af teknisk og brugsorienteret karakter, anvendes udelukkende til at optimere indhold og ydeevne på vores website.

Personoplysninger som navn og e-mail, anvendes udelukkende for at kunne levere svar på de henvendelser, der bliver sendt via af vores kontaktformular.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Vi benytter tredjepart til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske via info@cm-consult.com.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

CM-Consult ApS
Vester Voldgade 7b, 1.
1552 København V