Kompetencer

Frontend

FRONTEND UDVIKLER

Alt efter din virksomheds behov kan vores konsulenter indgå i et eksisterende team eller styre hele frontend udviklingen. De har den nødvendige indsigt i den overordnede tekniske opsætning til at kunne bidrage på tværs af større projekter. Dermed kan de garantere, at frontenden spiller sammen med den øvrige arkitektur.

 

Vi har konsulenter inden for alle de gængse frameworks, såsom Angular, Node.js og ASP.NET, og de er selvfølgelig alle eksperter i både JavaScript, CSS og HTML.

 

 

Custom Service Title

SOFTWARE TESTER

Vores software testere har mange års erfaring med planlægning, dokumentering, udførsel og analyse af tests. De arbejder blandt andet ud fra metoder som Behaviour-Driven Development(BDD) og Test-Driven Development (TDD). Dermed sikrer du, at produktet i sidste ende har den fornødne kvalitet og konkurrencedygtighed til at få succes hos slutbrugerne.

 

Konsulenterne anvender anerkendte testværktøjer til både manuelle og automatiserede test og besidder som oftest relevante certificeringer såsom ISTQB.

Integration

INTEGRATIONSSPECIALIST

Med udgangspunkt i din virksomheds forretningsbehov kan vores konsulenter assistere med udviklingen af integrationer til alle typer interne og eksterne systemer. Hvad enten det drejer sig om legacy-systemer, ERP-systemer, selvbetjeningsløsninger, hjemmesider eller noget helt andet.

 

Konsulenterne er eksempelvis vant til at bygge integrationer på Web services som REST eller SOAP.

Backend

BACKEND UDVIKLER

Vi kan levere konsulenter, der kan håndtere alle aspekter af virksomhedens backend udvikling. Vi har erfarne konsulenter, der kan håndtere opgaver som eksempelvis implementering af backend services, optimering af applikationer og databaseopsætning samt integrering af flere datakilder og databaser i et enkelt system.

 

Vores konsulenter arbejder med alle former for databaser som MySQL, PostgreSQL og OracleDB. De er ofte full-stack udviklere, hvilket betyder, at de besidder en solid forståelse for de frontend-teknologier og platforme, som backenden skal spille sammen med.

Systemarkitektur

SYSTEMARKITEKT

Med vores systemarkitekter får din virksomhed det komplette tekniske overblik med både forretning og slutbrugere for øje. Uanset om der er tale om design af en ny infrastruktur eller evaluering og optimering af den eksisterende systemarkitektur, så sikrer vores systemarkitekter et robust og agilt IT-landskab.

 

Vores konsulenter arbejder med velkendte principper til opbygning af infrastruktur. Herunder kan nævnes service-orienteret arkitektur (SOA) og microservices, der hver især optimerer forretningens omstillingsevne.

Projektledelse

TEKNISK PROJEKTLEDER

Med vores konsulenter får din virksomhed en teknisk projektleder, der har omfattende erfaring med netop de teknologier og det domæne, som jeres projekt omhandler. Vores projektledere er dedikerede ledere med ekspertise indenfor IT-tunge projekter som eksempelvis infrastruktur og migrering.

 

Vores konsulenter har de mest anvendte certificeringer som Prince2, SAFe og Scrum.

Vil du vide mere om vores konsulenters it-kompetencer? Så ring eller skriv til os og få en uforpligtende snak.

Vi glæder os til at høre fra dig!