OM OS

Om CM-Consult

Co-creating customized solutions

CM-Consult er en it-virksomhed, der hjælper den private og offentlige sektor med udvikling, drift og vedligeholdelse af komplekse it-løsninger.

Gennem mere end 10 år som it-leverandør har vi i tæt samarbejde med vores kunder udviklet skræddersyede løsninger, der effektiviserer virksomhedernes arbejdsgange og reducerer deres omkostninger.

Hos CM-Consult mener vi, at vores kunder kun skal betale for det, som de reelt har brug for. Derfor er alle vores løsninger komponentbaserede, hvilket giver en højere grad af fleksibilitet. Ved hjælp af vores udviklingsteam, kan vi nemlig nemt og hurtigt tilpasse vores komponenter og udvikle nye efter kundernes behov.

Integration er et nøgleord hos CM-Consult. Derfor udvikler vi altid løsninger, der kan integreres med hvilke som helst systemer, som I og en eventuel slutbruger benytter.

Mission

Vi styrker din forretning  gennem indsigt

Hos CM-Consult udvikler vi it-løsninger, der bygger på et indgående branchekendskab og en grundig forståelse af vores kunders forretning og arbejdsprocesser. På den måde får du en it-partner, der ved, hvordan du arbejder, og som forstår de udfordringer og muligheder, som der er inden for netop din branche.

vision

vI VIL VæRE førende inden for  nytænkende it-løsninger

Hos CM-Consult ønsker vi at styrke digitaliseringen i Danmark gennem banebrydende og innovative it-løsninger, der kan hjælpe vores kunder med at udnytte deres optimale forretningspotentiale.

Derfor har vi fokus på altid at være på forkant med den seneste udvikling inden for it, hvilket gør os i stand til at identificere potentielle nye muligheder, som ligger uden for kundernes normale forretning og arbejdsprocesser.