Om os

Om CM-Consult

IT-konsulenter med erfaring og indsigt

CM-Consult er et dansk konsulenthus, der siden 2004 har leveret it-ydelser til den private og offentlige sektor. Som samarbejdspartner for vores kunder har vi assisteret med utallige udviklingsopgaver, der har effektiviseret og automatiseret virksomhedernes arbejdsgange og it-systemer.

Som konsulenthus har vi specialiseret os i at levere de erfarne freelance konsulenter til udvikling af komplekse it-løsninger. Herunder design af den underliggende arkitektur, løbende tests af systemer og ledelse af agile projekter.

Hos CM-Consult ønsker vi at være både kundernes og konsulenternes fortrukne samarbejdspartner. Det gør vi ved at opnå en grundig indsigt i kundernes forretning og konsulenternes kompetencer, samt ved at levere et højt serviceniveau og gennemsigtige priser.

Vores konsulenters mangeårige erfaring og ekspertise inden for deres respektive felt sikrer, at kunden altid opnår et tilfredsstillende slutresultat.

 

Brug for en freelance konsulent eller en ny opgave? Læs hvorfor du skal vælge CM-Consult

 

Mission

Vi styrker din forretning og karriere gennem erfaring og indsigt

Hos CM-Consult matcher vi erfarne konsulenter med komplekse it-projekter. Vores succes bygger på et indgående kendskab og en grundig forståelse af kundernes forretning og konsulenternes kompetencer.

På den måde får kunder og konsulenter en samarbejdspartner, der forstår den respektive parts ønsker og potentiale.

vision

vI VIL VæRE din foretrukne samarbejdspartner

Hos CM-Consult ønsker vi at være kundernes og konsulenternes fortrukne samarbejdspartner ved at skabe succesfulde matches.

Derfor lægger vi stor vægt på at levere et højt serviceniveau gennem hele processen og levere konsulenter til gennemsigtige priser, så alle parter føler sig ordentligt behandlet.