OM OS

Om CM-Consult

IT-konsulenter med erfaring og indsigt

CM-Consult er et dansk konsulenthus, der siden 2004 har leveret it-ydelser til den private og offentlige sektor.

Gennem mere end 10 år som it-leverandør har vi assisteret vores kunder med udviklingsopgaver, hvis primære formål er at integrere, effektivisere og automatisere virksomheders arbejdsgange og it-systemer.

Vi har specialiseret os i at levere de bedste senior konsulenter til udvikling af komplekse it-løsninger, design af den underliggende arkitektur og styring af agile projekter fra start til slut.

Med vores konsulenters mangeårige erfaring og ekspertise inden for deres respektive felt kan vi sikre, at kunden altid får de bedste slutresultater, uanset om det drejer sig om en kortvarig opgave eller et større projekt.

Hos CM-Consult ønsker vi altid at være kundernes og konsulenternes fortrukne samarbejdspartner. Derfor gør vi en stor indsats for at opnå den fornødne indsigt i vores kunders forretning og vores konsulenters kompetencer for at skabe det bedst mulige match. Samtidig lægger vi stor vægt på at levere et højt serviceniveau og gennemsigtighed igennem hele processen fra kontraktindgåelse, og indtil opgaven er løst.

Læs mere om vores services 

 

Mission

Vi styrker din forretning gennem indsigt

Hos CM-Consult udvikler vi it-løsninger, der bygger på et indgående kendskab og en grundig forståelse af vores kunders forretning og arbejdsprocesser. På den måde får du en it-partner, der ved, hvordan du arbejder, og som forstår de udfordringer og muligheder, som der er inden for netop din branche.

vision

vI VIL VæRE førende inden for nytænkende it-løsninger

Hos CM-Consult ønsker vi at styrke digitaliseringen i Danmark gennem banebrydende og innovative it-løsninger, der kan hjælpe vores kunder med at udnytte deres optimale forretningspotentiale.

Derfor har vi fokus på altid at være på forkant med den seneste udvikling inden for it, hvilket gør os i stand til at identificere potentielle nye muligheder, som ligger uden for kundernes normale forretning og arbejdsprocesser.