NEM OG OVERSKUELIG HÅNDTERING AF ALLE  VIRKSOMHEDENS DOKUMENTER

Om GoDoc

GoDoc er et dokumenthåndteringssystem, der ændrer måden, hvorpå en virksomhed kan holde styr på sine dokumenter. Med GoDoc samles alle virksomhedens dokumenter et sted, så de nemt kan findes igen. Virksomheden kan desuden selv styre, hvem der har adgang til dokumenterne, og hvilke rettigheder, de skal have. Der kan skrives kommentarer til dokumenterne samt laves skabeloner til de dokumenttyper, som oftest bliver brugt. GoDoc letter kommunikationen internt i organisationen såvel som eksternt. Det vil sige, at virksomhedens arbejdsgange effektiviseres og der bliver frigjort flere ressourcer.

 

Nem og intuitiv brugerflade

Kernen i GoDoc er en effektiv og avanceret søgefunktion, der gør det muligt at finde præcis det dokument, der søges efter – lige meget om det er blevet oprettet af virksomheden eller en samarbejdspartner. Det eneste der skal huskes er, om det er et tilbud, en kontrakt, løsningsbeskrivelse eller andet. Dermed undgås det traditionelle mappesystem, hvor det kan være svært at skabe et overblik og finde gamle eller ændrede dokumenter.

 

Gør samarbejdet lettere

Med GoDoc er det lettere at dele dokumenter internt og med samarbejdspartnere, så alle i virksomheden, altid har den nødvendige information tilgængelig. Det er let og hurtigt at give andre rettigheder til dokumenter, så dokumentejeren kan selv styre, hvem der kun skal kunne læse dokumenterne, og hvem der skal have mulighed for at rette i dem.

 

Effektiviser det daglige arbejde

Med GoDoc bliver det lettere for den individuelle medarbejdere at gøre sit arbejde hurtigt og effektivt. I GoDoc kan der laves standardiserede udgaver af ofte benyttede dokumenter, hvilket letter de fremtidige arbejdsprocesser for den enkelte samt sikre færre fejl i det daglige arbejde. I GoDoc kan der også knyttes kommentarer til alle dokumenter, og der er versioneringsstyring. Det er derfor let for alle med adgang til dokumentet at skabe et overblik over procesforløbet og tilgå den rette version af dokumentet. Dette letter den individuelle arbejdsbyrde med dokumenthåndtering betydeligt.

 

Sikre dokumenter

GoDoc sørger altid for, at alle dokumenter er i sikkerhed. I GoDoc skal der nemlig aktivt gives adgang til dokumenter, og det er udelukkende dokumentejeren, som bestemmer om andre personer skal kunne læse, rette eller i yderste tilfælde slette dokumenter.

UDFORSK FLERE PROJEKTER

Skadesag

Skadesag

Qualified

Qualified

GoDoc

GoDoc

Arbejdsmiljøsag

Arbejdsmiljøsag

Co-cept

Co-cept produktvisning visning af Co-cept produktblad på tablet

Startsag

Startsag

Enlight

Enlight produktvisning visning af Enlight logo på computer