REKRUTTERINGSLØSNING

Om Qualified

Qualified er en rekrutteringsløsning til detailbranchen, hvor der er mange ansøgere, og hvor virksomhederne ofte har en række klare parametre, som de måler ansøgerne på.

 

Løsningen integrerer med alle virksomhedens eksisterende systemer, så hele processen kan varetages af én løsning, som hjælper både virksomheden og kandidaten igennem ansættelsesforløbet.

 

De enkelte jobopslag kan tilpasses og publiceres, de tilhørende kandidater kan føres igennem rekrutteringsprocessen, og forløbet kan designes individuelt efter den enkelte stillings behov.

 

Qualified indeholder en række avancerede funktioner, der håndterer de forskellige dele af rekrutteringsprocessen:

  • Jobadministration

  • Dokumenthåndtering af CV’er, ansøgninger mm.

  • Ansøgningsformularer

  • Opsætning af tests og spørgeskemaer

  • Integration af eksterne tests

  • Videointerviews

  • Avanceret statistik og analyse

 

Som arbejdsgiver giver Qualified mulighed for at følge med i alle stillingsopslag og de potentielle kandidaters ansøgninger. Arbejdsgangen kan tilpasses så flere personer kan arbejde sammen omkring en stilling. Samtidig kan ledelsen have adgang til hele systemet, eller kun de enkelte stillinger, der er relevante for dem.

 

For kandidaten giver det en ensartet oplevelse i hele processen, både ved registrering, test og kommunikation omkring jobbet. Løsningen tilpasses ansættelsesforløbet, hvilket giver mulighed for at arbejde effektivt med sammensætningen af personlighedstest, samtaler, mm. afhængigt af behovene i forhold til det enkelt job. Qualified kan automatisere de dele af processen, som virksomheden ønsker, så tiden kan bruges på de relevante kandidater.

UDFORSK FLERE PROJEKTER

Skadesag

Skadesag

Qualified

Qualified

GoDoc

GoDoc

Arbejdsmiljøsag

Arbejdsmiljøsag

Co-cept

Co-cept produktvisning visning af Co-cept produktblad på tablet

Startsag

Startsag

Enlight

Enlight produktvisning visning af Enlight logo på computer