SERVICES

ERFARNE SPECIALISTER

Vi har opbygget et netværk af specialiserede it-konsulenter, der har minimum 5 og ofte 10-15 års erfaring. Derudover besidder de et bredt branchekendskab og er certificerede i de mest anerkendte metoder og teknologier.

Læs mere

KOMPLEKS UDVIKLING

Vores konsulenter beskæftiger sig udelukkende med udviklingsprocessen, hvilket betyder, at de har den tilstrækkelige viden og erfaring til at håndtere selv de mest komplicerede it-projekter.

Læs mere

GENNEMSIGTIGE PRISER

Vi gør op med opskruede konsulentpriser, der er svære at gennemskue. Vi garanterer derfor, at vores provision aldrig overstiger 10% af den pris, som kunden betaler for en freelance konsulent.

Læs mere

TRYG PROCES

Med CM-Consult får både kunden og konsulenten en partner, der tager hånd om hele processen, vægter kvalitet over kvantitet, og som altid sørger for et højt informationsniveau. Det skaber tryghed gennem forløbet, hvilket sikrer de bedste betingelser for succes.

Læs mere

  ERFARNE SPECIALISTER

Mange års erfaring

CM-Consult har opbygget et stort netværk af specialiserede it-konsulenter, der alle har minimum 5 og ofte 10-15 års erfaring inden for deres respektive ekspertiseområde. På den måde sikrer vi, at den enkelte konsulent har den tilstrækkelige viden og erfaring til at komme i mål med projektet.

  Bredt branchekendskab

Udover at have mange års erfaring besidder vores konsulenter også en solid indsigt i en lang række brancher, hvilket kan være særdeles værdifuldt i løsningen af et projekt, hvor der kan være mange forskellige interessenter involveret.

 

Vores konsulenter har således arbejdet i både den offentlige og private sektor – herunder indenfor blandt andet bank, pension, forsikring, IT, kommune og stat.

 

Certificerede eksperter

    Vores konsulenter har ikke blot mange års erfaring som fundament for deres indsigt. De er også ofte certificerede i de mest anerkendte metoder og teknologier. Så hvad enten kunden har brug for en Scrum Master, Prince2 projektleder, ISTQB Software tester eller en certificeret udvikler i fx Microsoft eller Java, kan vi være behjælpelige.

     

  KOMPLEKS UDVIKLING

Matching af konsulenter

Gennem over 10 år i konsulentbranchen har vi specialiseret os i at matche de bedste og mest erfarne konsulenter med komplekse it-projekter.
 
Vores kunder henvender sig ofte, når de ikke selv kan løse en konkret problemstilling, og vores netværk af konsulenter gør, at vi kan finde den helt rette kandidat eller udviklingsteam til at håndtere selv de mest komplicerede it-projekter.

 

Fokuserer på udvikling

Vores konsulenter beskæftiger sig udelukkende med udviklingsprocessen, og de er specialiserede inden for mange discipliner – herunder også nyere teknologier som RPA, Machine learning og AI.

 

Konsulenterne kan dermed udfylde en lang række roller inden for udvikling som eksempelvis full-stack udvikler, integrationsspecialist, systemarkitekt, software tester og tekniske projektleder.

 

Læs mere om, hvilke type opgaver vores konsulenter kan assistere med. 

GENNEMSIGTIGE PRISER

Fast procentsats

Branchen for freelance konsulenter er i vores øjne svær at gennemskue – særligt når det kommer til prisen, hvor nogle bureauer tager sig særdeles godt betalt i forhold til konsulentens reelle timepris.

 

Denne tankegang i branchen ønsker CM-Consult at eliminere, og derfor garanterer vi, at vores provision aldrig overstiger 10% af den pris, som kunden betaler for en freelance konsulent.

  Ordentlige forhold for alle parter

Vi mener, at en generel lav procentsats giver et solidt fundament for et godt og tillidsfuldt samarbejde, som er en helt essentiel del af vores måde at drive forretning på, hvor vi stræber efter at skabe de bedste og mest transparente forhold for både kunden og konsulenten.

 

Med os som samarbejdspartner vil man som kunde eller konsulent dermed aldrig komme i en situation, hvor vi presser prisen unødvendigt for at øge vores egen profit, og vi sætter en ære i at arbejde for alles bedste, så vi kan levere tilfredse kvalitetskonsulenter til fornuftige og gennemskuelige priser.

TRYG PROCES

Tager hånd om hele forløbet

Hos CM-Consult er vi af den overbevisning, at de bedste resultater opnås ved, at vi tager hånd om hele rekrutteringsprocessen. Vi er derfor med helt fra kundens behov defineres og til efter det rette match er fundet, hvor vi løbende følger op på, om begge parter er tilfredse med samarbejdet. På den måde sikrer vi en tryg proces for alle involverede, og samtidig skaber vi de bedste betingelser for et succesfuldt partnerskab.

  Kvalitet frem for kvantitet

Vi sætter en ære i, at matche vores konsulenter på så mange parametre som muligt i forhold til den konkrete opgave, så man som kunde undgår at spilde tid på en masse potentielle konsulenter, der ikke lever op til de stillede krav.

 

Vi garanterer derfor ikke, at vi altid kan levere et konsulent CV indenfor et par timer, men i stedet lover vi, at kvaliteten og relevansen af de konsulenter, som vi fremsender, altid er i fokus.

  Med konsulenten for øje

Som konsulent oplever man ofte, at en opgave ikke er tydeligt defineret, eller at man aldrig får svar på sin ansøgning. Det kan resultere i en masse spildtid og frustration, som i værste fald kan reflektere negativt tilbage på kunden.

 

Vi sørger derfor altid for at informere vores konsulenter så meget som muligt om indholdet af opgaven på forhånd, og vi følger også op med konsulenten bagefter, uanset om vedkommende er blevet valgt til det givne projekt eller ej.